Na 35 jaar als gediplomeerd en allround metselaar en 10 jaar als uitvoerder voor een metselbedrijf te hebben gewerkt, heb ik mij laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel en ben ik met mijn bedrijf gestart. Door de vele contacten met collega ondernemers en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, ben ik in de gelegenheid om vrijwel elke metselklus aan te kunnen nemen. Ik beschik over het juiste gereedschap en materiaal om het werk vakkundig uit te voeren en af te leveren. De combinatie van ambachtelijke kennis, jarenlange ervaring, moderne technieken en een goede communicatie zorgen voor een kwalitatief hoogstaand totaalproduct. Ook ben ik VCA gecertificeerd. Hierdoor ben ik als bedrijf beschikbaar voor zowel particulieren als aannemers die gekwalificeerd personeel nodig hebben voor het metselwerk. Ik werk op basis van het uurtarief maar ook op aangenomen klus.